2024 EB
Article

2024-es EB fogadási esélyek

3 június 2024

Már csak 2 hét van hátra és kezdődik a 2024-es foci Európa Bajnokság, amely ez alkalommal Németországban kerül megrendezésre. Ha érdekelnek a legjobb EB fogadási ajánlatok, oddsok és tippek akkor olvass tovább!

EURO 2024 FOGADÁS

Ez a cikk eredetileg június 3-án készült Magyarország Euro 2024-es debütálása előtt. Azóta folyamatosan frissítjük az információkat, de néhány rész még a korábbi adatokat tartalmazza. A frissített részek külön jelezve vannak.

⚽️A legfontosabb adatok amit érdemes tudnod az EB-ről:

 • A labdarúgó Európa-bajnokságot június 14-től július 14-ig Németországban.
 • A házigazda helyszínek a következők: Berlin, Köln, Dortmund,Dusseldorf, Frankfurt,Gelsenkirchen,Hamburg, Lipcse, München és Stuttgart.
 • Az EB első mérkőzésének állomása a Bayern München otthona lesz.
 • A végső döntőt, a berlini Olympia stadionban rendezik meg 2024. július 14-én, vasárnap.
 • A tornán összesen 51 mérkőzést játszanak.
 • A legjobb oddsok és ajánlatok az EB-re : Unibet, 1Bet, Casinia.

Foci EB 2024 fogadási ajánlatok

 1. 100% bónusz
  48 500 HUF-ig

 2. 100% bónusz
  40 000 HUF -ig

 3. 100% bónusz
  50 000 HUF -ig + 6.000 HUF Freebet

 4. Megduplázott Bónusz
  20 000 HUF-ig+60 ingyen pörgetés

 5. 100% bónusz
  39 500 HUF -ig

 6. 100% bónusz
  40 000 HUF-ig

 7. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 8. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 9. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 10. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

EB 2024 esélyes győztesek

Az EB fogadásokat illetően egyértelműen az EB csoportokra való fogadások az egyik legnépszerűbb a fogadási lehetőségek közül. Nem csoda, hiszen ez az egyik legégetőbb kérdés az EB alatt, ami megbélyegezheti a csapatok győzelmének végső kimenetelét.

Ki lesz a csoportgyőztes az adott csoportban? Ki jut tovább? Hogyan néz ez ki a valóságban?

Az bajnokságon résztvevő 24 csapatot 6 csoportra osztották, amiből a csoportok első két helyezettje automatikusan kvalifikálja magát a nyolcaddöntőbe, valamint a csoportok 3. helyén végző csapatok közül a legjobb 4 csapat.

A továbbjutás, azaz a legjobb harmadik helyezett csapatnál a pontszám, gólkülönbség, szerzett gólok, győzelmek lesznek mérvadóak, a felsorolt sorrendben.

Eb csoportok
EB selejtező csoportok

A csoportok a következőképp alakulnak:

🌟A csoport

 • Németország
 • Skócia
 • Magyarország
 • Svájc

🌟B csoport

 • Spanyolország
 • Horvátország
 • Olaszország
 • Albánia

🌟C csoport

 • Szlovénia
 • Dánia
 • Szerbia
 • Anglia

🌟D csoport

 • Lengyelország
 • Hollandia
 • Ausztria
 • Franciaország

🌟 E csoport

 • Belgium
 • Szlovákia
 • Románia
 • Ukrajna

🌟F csoport

 • Törökország
 • Grúzia
 • Portugália
 • Csehország

⚽️Ki lesz a 2024-es EB győztes? ( 2024.07.01 ajánlat)

EB 2024 esélyes győztesek

⚽️Franciország:

Egyértelműen Franciaország a legnevesebb fogadóirodák favoritja a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságon, szorosan követve őt Anglia. Habár, az EB győzelemre tett tippek a két csapatot illetően megosztóak a sportfogadás szakértők világában a sportfogadásioldalak.info oldal favoritja is Franciaország.

A franciák 2018-as bajnoki címük, illetve a 2016-os Eb és a 2022-es vb ezüstérem miatt jogosan vívták ki a fogadóirodák a 2024-es EB győztes favorit címét. A francia csapat nem csupán remek teljesítménye de ígéretes játékosai miatt is rendelkezik nagy esélyekkel. a legjobb játékos fogadási ajánlatok között gyakran szereplő Kylian Mbappe vagy Ousmane Dembele és Antoine Griezmann játékával Franciaország nagy eséllyel nyerheti meg az EB-t.

Frissítve (2024.07.01.) Franciaország eddigi teljesítménye az Euro 2024-en elmaradt a szurkolók elvárásaitól. Az első mérkőzésükön egy szerencsés 1-0-s győzelmet arattak Ausztria ellen, köszönhetően egy öngólnak. Ezt követően két döntetlent játszottak: 0-0-ra végeztek Hollandiával és 1-1-re Lengyelországgal.

A csoportból való továbbjutással Franciaország a nehezebb ágra került a kieséses szakaszban, ahol Belgium lesz az első ellenfelük a nyolcaddöntőben. Bár a csapat teljesítménye vegyes volt, a francia válogatott több olyan erős játékossal rendelkezik, mint például Kylian Mbappé vagy N'Golo Kanté, akik reményt adhatnak egy francia győzelemre.

⚽️Anglia:

Az angol csapat igen nagy esélyekkel rendelkezik az EB győzelemre, olyan tehetségekkel mint az Aranyipő díj egyik jelöltje Harry Kane, vagy Jude Bellingam és Phil Foden. Rengeteg erő és lehetőség van ebben a csapatban. Az utóbbi időben a csapat menedzsere azonban számos kritikát kapott azzal kapcsolatosan, hogy a csapat nem játszik olyan jól mint kellene, és lehetne a benne rejlő potenciál alapján. Felmerült pár pletyka, hogy lehet ez Soutgate utolsó tornája.

Frissítve (2024.07.01.)

Anglia bejutott a negyeddöntőbe egy nagyon szoros győzel révén a szlovák válogatott ellen. A meccs igen izgalmasan alakult, ugyanis Harry Kane már a meccs elején megszerezte a vezetést, de Szlovákia gyorsan egyenlített. A döntő pillanat Marcus Rashford gólja döntötte el, így Anglia 2-1-re nyert és továbbjutott.

A csoportköröket illetően, elmondható, hogy Anglia zseniálisan játszott eddig. Az első meccsükön 3-0-ra győztek Bosznia-Hercegovina ellen, majd 1-0-ra verték Szerbiát, és egy 2-2-es döntetlent játszottak Dániával, így csoportelsőként jutottak tovább a nyolcaddöntőbe.

A csapat az eddigi teljesítményük alapján nagyon erős kihívó bármelyik csapat számára. Ha továbbra is ilyen jól játszanak, Anglia nagy eséllyel küzdhet a döntőben is a végső győzelemért.

🤓Funfact: Az angol csapatnak utoljára 1966-ban sikerült hazavinni a trófeát.

⚽️Portugália:

Ha az elmúlt 20 év teljesítményét nézzük Portugália igencsak jól teljesített az Európai bajnokságokon. A csapa nagyon tehetséges játékosokkal rendelkezik, mint Bruno Fernandes és João Félix. Emellett a rutinos játékosok, mint Cristiano Ronaldo, továbbra is meghatározó szerepet töltenek be. A csapat védekezése is stabil, amit a fiatal, de tapasztalt védők biztosítanak. A siker kulcsa azonban a csapat összhangján és a megfelelő taktikai felkészülésen múlik. Ha sikerül kihasználniuk a támadási lehetőségeket és megőrizni a védekezés stabilitását, Portugália nagy eséllyel indulhat a végső győzelemért.

Frissítve (2024.07.01.)

Portugália döntőbe jutásának továbbra is jó esélyeket jósolnak a szakértők, azonban a csapat teljesítménye korántsem olyan jó mint korábban és egyértelműen a nehezebb ágon vannak a legjobb 8 között.

Az erős csoportkörös teljesítményük során, sikerült Csehországot és Törökországot legyőzniük, azonban vereséget szenvedtek Grúziától. Csoportgyőztesként jutottak tovább, és most a nyolcaddöntőben Szlovéniával mérettetik meg magukat. Amennyiben jól teljesítenek és sikerül továbbjutniuk, a negyeddöntőben Franciaország vagy Belgium, az elődöntőben pedig Spanyolország vagy Németország lehet majd az ellenfelük​​​​.

⚽️ Németország:

A házigazda Németország esélyei a 2024-es Európa-bajnokságon szintén jelentősek, hiszen a csapatot erős és tapasztalt játékosok alkotják, mint Joshua Kimmich és Thomas Müller, akik már számos nemzetközi tornán bizonyítottak. Hansi Flick szövetségi kapitány alatt a csapat folyamatosan fejlődik, és a hazai pálya előnye is kedvező lehet a német csapatnak.

A németek a magyar csapattal, illetve Svájccal és Skóciával együtt az A csoportba lett besorolva, ahol nagyon meglepő lenne ha Németország nem jutna tovább.

Frissítve (2024.07.01.) Németország sikeresen továbbjutott az EB negyeddöntőjébe. A német csapat rendkívül jól szerepelt eddig, hiszen 2-0-ra legyőzte Dániát a nyolcaddöntőben. Illetve, a csoportkörben is remekül teljesítettek, 5-1-es győzelmet arattak Skócia felett, 2-0-ra nyertek ellenünk, majd 1-1-es döntetlent értek el Svájc ellen​​​​.

A nagy kérdés, hogy német válogatott fent tudja-e tartani ezt a remek formát, hiszen a negyeddöntőben Spanyolországgal mérkőznek meg, ami korántsem lesz annyira egyszerű, ugyanis a spanyol válogatott rendkívül erős és nagy esélyesnek tartják akár a végső győzelemre is.

2024 EB Magyarország esélyek

Van reális esélye Magyarországnak EB győzelemre? 🧐

A legtöbb szakértő szerint nem nagy a valószínűsége, bár tény és való, hogy a magyar csapat hihetetlenül sokat fejlődött az utóbbi években, hiszen zsinórban harmadszor is kvalifikálta magát az Európa-bajnokságra.

A magyar csapat egyértelműen nem tartozik a legerősebb csapatok közé, az angol vagy francia csapathoz képest, azonban az utóbbi idők teljesítménye Szoboszlai Domoniknak köszönhetően egyértelműen azt mutatják, hogy nem szabad alábecsülnünk hazánk csapatát.

A magyar csapat Németországgal, Svájccal és Skóciával találkozik a csoportkörben. Véleményünk szerint, a magyar csapatnak reális esélye van a továbbjutásra egy csoportmásodik vagy csoport harmadik hely elérésével, ami az A kategórián belül csapatokat tekintve kivitelezhetőnek tűnik.

Az oddsokat illetően, a legtöbb fogadási iroda Németországnak tippeli a csoport győzelmet, a svájci és magyar csapatnak pedig viszonlyag hasonló oddsokat kínál.

Fogadás előtt érdemes utána olvasnod a csapatoknak és teljesítményüknek!

Frissítve (2024.07.01.)

EURO 2024: Magyarország nem jutott be a legjobb 16 közé.

Sajnos Magyarország nem tudott bejutni a legjobb 16 közé. A magyar csapat teljesítménye nagyon vegyes volt. Ugyan volt pár jó pillanata a csapatnak de rengeteg kell még fejlődniük a jövőre nézve.

Az első mérkőzésükön 3-1-es vereséget szenvedtek Svájctól, majd Németország ellen is kikaptak 2-0-ra. Az áttörést az utolsó csoportmeccsük jelentette, ahol egy drámai 1-0-s győzelmet arattak Skócia ellen, ez azonban nem volt elég sajnos a továbbjutáshoz.

FOCI EB 2024 esélyek

Ki lesz a legjobb játékos?

Foci EB 2024 Ajánlatok

Itt találhatod a listát az aktuális EB ajánlatokról.

 • Unibet ➡️ Legmagasabb EB oddsok és ajánlatok💰
 • Bankonbet ➡️ Gyűjts pontokat fogadásaiddal és kerülj be a top 30 legjobb játekos közé 💸
 • 22bet ➡️ Pontgyűjtéses pénznyeremény 💸
 • Rabona ➡️ Pontgyűjtéses pénznyeremény 💸
 • Betwinner ➡️ Értékes tárgyi nyeremények- Samsung, Apple, Beats termékek🎁
 • Sportaza ➡️ Pontgyűjtéses pénznyeremény 💸

EB fogadási Oldalak 2024 - A legjobb kombinált fogadási oldalak

 1. Az egyik legjobb kombinált fogadási oldal

 2. 20 000 HUF ingyenes fogadás az EB alatt

 3. Számos kombinált fogadási lehetőség

 4. Legmagasabb oddsok, Legtöbb EB ajánlat, Live stream

Legnépszerűbb Eb élő fogadási típusok

 • Győzelem/Döntetlen/Vereség

 • Fogadások gólokra Alatt/Felett

 • Pontos eredmény

 • Top góllövő

 • Végső győztes

 • Legjobb játékos

 • Hendikep és Ázsiai Hendikep

 • Dupla esély

 • Pontos eredmény

 • Szögletfogadások

 • Félidő/Végeredmény fogadások

FOCI EB FAVORIT

GERGŐ

GERGŐ

Sportfogadás szakértő

Ki lesz a 2024-es EB győztes? 🏆

A legnagyobb fogadóirodák spekuláció alapján, a kétszeres győztes Franciaországot tartják a legesélyesebbnek az EB győztes címre, azonban sok sportfogadás szakértő Angliának is óriási esélyeket ad a végső győzelemre. Az oddsok ennek tekintetében, viszonylag hasonlóan alakulnak a vezető bukmékerek kínálatában.

Ahogyan, korábban említettük a két legerősebb csapat mellett, Spanyolországot, Portugáliát és Németországot is érdemes figyelemmel kísérnünk az EB alatt.

⚽️ 2024-ES EB GYIK

🗓Mikor kezdődik az EB 2024?

Az EB 2024 június 14-én kezdődik, a müncheni Allianz Arénában.

🏆Melyik csapat a legesélyesebb a 2024-es EB győzelemre?

Több szakértő szerint a franciák és az angolok a két legerősebb csapat, azonban vannak olyan vélemények is akik a belga és a portugál csapatnak is nagy esélye van a 2024-es EB győzelemre.

💰Hol találhatók a legjobb szorzók a 2024-es Eb-re?

A legjobb EB oddsokat egyértelműen a Unibet kínálja. Azonban a 1Bet, a Casinia valamint 22bet oldalán is érdemes megnézni az oddsokat Európa Bajnokság alatt egyes eseményeken, ugyanis lehetnek nagy különbségek a szorzókat illetően.

🌟 Melyik oldalon vannak a legjobb fogadás esélyek?

A legjobb ajánlatok és esélyek között mindenképp Unibet érdemes kiemelni, valamint korábban az angol Betfair-t említettük volna, az iroda azonban kivonult Magyarországról.

Ha a fogadási esélyekről van szó, akkor a 22bet is jó választás lehet, hiszen az oldal számos fogadási piac és esély található. Fogadhatsz például arra is, hogy egy esemény nem következik be, amely nem minden fogadóiroda kínálatában található meg.

💡Mikor és hol kerül megrendezésre a végső döntő?

 • A végső döntőt Berlinben, az Olympia stadionban rendezik meg 2024. július 14-én, vasárnap.

📍Mely helyszíneken kerül megrendezésre az EB?

 • A németországi EB helyszínek a következők: Berlin, Köln, Dortmund,Dusseldorf, Frankfurt,Gelsenkirchen,Hamburg, Lipcse, München és Stuttgart.

2024 EB ajánlatok

2024-es Foci EB Fogadási Ajánlatok - Összegyűjtöttük a Legjobb 2024-es EB Fogadási Ajánlatokat

21 június 2024

Már javában tart a 2024-es foci Európa Bajnokság. Éppen ezért összegyűjtöttük a legjobb 2024-as EB fogadási ajánlatokat és bónuszokat. Read more