Rólunk

A magyar online sportfogdás nagyjából a 2000-es évek második felétől számítandó, amikor is a Tippmix, valamint egy-két másik külföldi sportfogadási oldal is megjelent az országban.

Ma már szinte egészen más mederben folyik internet, valamint a választék is sokkal nagyobb, mint közel 15 évvel ezelőtt. Nagyon sok olyan sportfogadási oldal is megjelent, amit jobb kerülni, de vannak olyanok is, amik valóban jobbak.

A sportfogadasioldalak.info azzal a céllal jött létre, hogy azok, akik érdeklődnek az online sportfogadás iránt, több információt tudhassanak meg azokról az oldalakról, amik Magyarországról is fogadnak játékosokat.

A projekt szerkesztői

Mason

Mason

SEO szakértő

Mason az Egyesült Államokban, Oregonban játszott az egyetemi futball ligában. A visszavonulása óta a digitális marketing területén, valamint online tartalmak szerkesztőjeként dolgozik az affiliate marketing területén.

  • Kedvenc sport: Foci, NFL, NBA
Louis

Louis

Projektvezető

Louis korosztályos francia kézilabda játékosként került a sportok világába. A karrierje utolsó éveiben digitális marketinget tanult, majd az affiliate marketing területén kezdett dolgozni, mint szerkesztő, később pedig, mint projekt vezető.

  • Kedvenc sport: Kézilabda, Foci, Tenisz
Oscar

Oscar

COO

Oscar a Leadstar Media AB COO-ja (Chief Executive Officer). Rajta keresztül keresztül történik a legtöbb változás, fejlesztés valamint a corporate folyamatok legtöbbje.

  • Kedvenc sport: Foci
Leadstar Media teljes csapata

A Leadstar Media teljes csapata.

Hogyan működik a weboldal?

A SportfogadásiOldalak.info tagja egy nagyobb online marketing vállalatnak, a svéd Leadstar Media AB csoportnak.

A szervezet célja, hogy globálisan, függetlenül összegyűjtse azokat az online sportfogadási oldalakat, amelyek valós lábakon állnak és olyan elemző weboldalakat készít róluk, amelyek alapján a felhasználók eldönthetik, hogy az igényeiknek mely márkák felelnek meg a legjobban.

A SportfogadásiOldalak.info mellett olyan globális weboldalak is megtalálhatóak a listájukban, mint a:

MyBettingSites UK

MyBettingSites Canada

MyBettingSites Australia

MyBettingSites South Africa

BookiesBonuses UK

SportsbooksOnline US

Emellett még további interkontinentális országokban, többek között Japánban, Latin-Amerikában Brazíliában, Peruban, Kolumbiában és Mexikóban is találhatóak még Leadstar Media weboldalak.

Európában pedig Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban valamint Közép-Kelet Európában Magyarország mellett pedig Romániában, valamint Lengyelországban is.

A Leadstar Media vezető szolgáltatásai pedig továbbra is Svédországban érhetőek el, ahol többek között a díjnyertes BettingStugan.se is megtalálható.

Ki az oldal üzemeltetője?

A SportfogadásiOldalak.info a Leadstar Media AB tulajdonában van, ami egy online marketing iroda Stockholmban, Svédországban.

A különböző Leadstar Media weboldalak online sportfogadási oldalakat hasonlítanak össze globálisan már 2009 óta.

A globális szervezet több mint 25 országból foglalkoztat alkalmazottakat, akik online marketing stratégiákat alkalmazva weboldalakat optimalizálnak.

SportfogadásiOldalak.info vállalati elérhetőségek

Leadstar Media AB

Hälsingegatan 49

11331 Stockholm

Sweden

További információért lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, akik igyekeznek mihamarabb válaszolni.