22bet regisztráció menete magyar játékosoknak
Article

22bet regisztráció - Lépésről lépésre a regisztráció menete

11 május 2022

Részletes leírás a 22bet regisztráció menetéről, valamint alternatív link a folyamat megkezdéséhez.

22bet alternatív link a regisztrációhoz

22bet

100% bónusz
35 000 HUF-ig

Regisztrálj és igény szerint akár az üdvözlő bónuszt is felveheted. Ha pedig szeretnél többet megtudni, akkor további információ és részletes leírás a 22bet fogadóirodáról az előbbi linken található.


22bet regisztráció - lépésenkénti útmutató

A 22bet regisztráció néhány egyszerű lépésben elvégezhető és nagyjából 3-4 percet vesz igénybe. Az oldal eléréséhez nincs szükség külön alternatív linkre, valamint a regisztrációkor személyes adatokat igazoló dokumentumok feltöltésére sincs szükség.

Amint kitöltötted ezt a két felületet, utána azonnal be is jelentkeztet a 22bet és lehetőséget is ad az első befizetés elvégzésére.

22bet Regisztracio

Ez az egy felület kitöltése szükséges a 22bet regisztráció teljesítéséhez.

Mit kell tudni a 22bet regisztrációs bónuszról?

A regisztráció teljesítése után, valamint az első befizetés elvégzésekor pedig minden újonnan regisztrált játékosnak lehetősége van felvenni a 22bet regisztrációs bónuszt is.

Ez az ajánlat egyszerűen lehetőséget biztosít az új játékosoknak, hogy megduplázott egyenleggel kezdhessék a sportfogadást.

Ha felveszed a regisztrációs bónuszt, akkor mindenképp olvasd át a promóció felhasználási feltételeit is, mivel akárcsak minden fogadási bónusz, a 22bet regisztrációs bónusz is feltételekhez kötött.

Sport bonus:

100% bónusz
35 000 HUF-ig

Turnover: 5x bonus amount Lowest odds: 1.40 Bonus code: Nem szükséges

22bet regisztrációs bónusz: felhasználási feltételek

A következő listában kiemeltünk néhány fontos pontot, amit érdemes tudni, ha nem vagy biztos benne, hogy szeretnéd-e felhasználni a bónuszt.

  1. Csak egyszer vehető igénybe.
  2. Csak új játékosok vehetik igénybe.
  3. A minimális befizetés a bónusz megszerzéséhez 3000 forint.
  4. A maximálisan megszerezhető összeg pedig 35 000 forint.
  5. A bónusz a feltöltés után automatikusan íródik jóvá.
  6. Csak akkor fizetheted ki a bónuszt, ha annak értéke megforgatásra kerül.
  7. A megforgatáshoz a bónusz összegét az ötszörösére kell játszani legalább 1.40-es esemény-szorzókon.
  8. A cash out fogadások ebbe nem számítanak bele.
  9. Mindössze 7 nap áll a játékosok részére, hogy teljesítsék a megforgatást.
  10. Amennyiben nem teljesülnek a bónusz megforgatási követelményei, úgy a bónusz, valamint az addigi abból származott nyeremények mind elvesznek.

A teljes és részletes 22bet regisztrációs bónusz felhasználási feltételeit a 22bet honlapján a Promóciók menüpontban találhatod.

22bet belépés és elérés a regisztrációt követően

Ahogyan a regisztrációhoz sem volt szükség alternatív linkre, úgy az azt követő bejelentkezéshez, valamint alapból a 22bet eléréséhez sem lesz szükség alternatív linkre.

Hogyan lehet belépni a 22bet fogadóirodán?

A bejelentkezéshez egyszerűen csak fel kell menni a 22bet.com/hu oldalra, majd a bejelentkezés felületre kattintva megadni a regisztrációkor választott email címet, valamint jelszót.

Belépési érdekesség - erre figyelj oda

Sokszor a belépéskor nem enged be egyből a 22bet. Ekkor kéri, hogy add meg a regisztrációkor megadott email címed újra, majd küld erre az email-re egy belépési visszaigazolást.

Ebben az email-ben lesz egy néhány számjegyű kód, amit meg kell adni a 22bet oldalán azon a mezőn, ami az email elküldése után jelenik meg a kijelzőn. Ezt követően fogsz belépni az oldalra.

Lehetséges nehézségek a 22bet regisztrációkor

A magyarországi összes sportfogadási oldal közül a 22bet regisztráció a legegyszerűbb. Itt csak egy felületet kell kitölteni és utána egyből tagja lehet bárki az oldalnak. Bárki, aki rendelkezik magyarországi lakcímmel és betöltötte a 18-at!

Az egyetlen probléma, ami felmerülhet, az maximum az internet sebességéből, vagy a böngésző túlterheltségéből származhat.

Ha nehézségeket tapasztalsz, akkor először ellenőrizd az internet kapcsolatod, valamint he teheted, akkor minél kevesebb ablakot hagyj nyitva a böngészőben.

Ha ezeken felül további akadályokba is ütköznél, akkor fordulj egyből a 22bet ügyfélszolgálatához, akik magyar nyelven az élő chat-en keresztül azonnal tudnak válaszolni minden regisztrációs kérdésedre.

22bet regisztráció GYIK

Hogyan lehet regisztrálni a 22bet fogadóirodán?

A regisztrációhoz néhány lépésből elvégezhető. Teljes név, pénznem, ország, email és jelszó megadása után egyből tagja vagy az oldalnak.

A regisztráció pedig a 22bet magyar honlapján végezhető el.

Kell igazolni a fiókom a regisztrációt követően?

Igen, a profilodba lépve láthatod a megcsillagozott mezőket, amiket ki kell továbbá töltened a regisztráció után, hogy teljesen kész legyen a profilod.

Itt fel kell töltened egy igazolvány másolatot is a személyazonosságod és az életkorod igazolása érdekében, valamint a lakcímed is igazolni kell.

Hányszor vehető igénybe a regisztrációs bónusz?

A 22bet regisztrációs bónusz minden új játékos részére csak egyszer érhető el. Más bónuszokkal nem vonható össze és csak az első befizetésig érhető el.

Hány regisztráció végezhető a 22bet fogadó oldallal?

Akárcsak minden sportfogadási oldalon, a 22bet regisztráció is csak egyszer vehető igénybe háztartásonként. Egy játékos nem rendelkezhet egynél több fiókkal.

Kell altarnatív link a 22bet regisztráció teljesítéséhez?

Nem, nincs szükség alternatív linkre, hogy regisztrálj a 22bet-re. A fogadó oldal egyszerűen elérhető a 22bet.com/hu címen.

Hogyan tudok belépni a regisztráció után?

A regisztráció után ugyanúgy a 22bet.com/hu címen tudod elérni az oldalt és a regisztrációkor megadott email cím és a fiókodhoz választott jelszó kettőssel fogsz majd tudni belépni.