2022 es foci vb eselyek es a legfrissebb vb oddsok
Article

2022-es foci VB fogadási esélyek - A legfrissebb VB oddsok és VB esélyek

12 szeptember 2022

Itt vannak a 2022-es Labdarúgó VB fogadási esélyek és oddsok - Brazília a favorit, Harry Kane lesz a gólkirály?

Foci VB fogadási esélyek és oddsok

A 2022-es katari labdarúgó világbajnokságra már most elérhetőek a fogadási esélyek nemcsak a csoportkörre, de a VB teljes egészére.

Fogadhatsz már most arra, hogy ki jut be a VB döntőbe, vagy arra, hogy kik játszák a döntőt, ki lesz a legjobb játékos, vagy éppen arra is, hogy melyik ország meddig jut el a foci VB-n.

Abban az esetben, ha a pedig mindössze a legjobb VB oddsokat és a legjobb VB fogadási esélyeket, lehetőségeket keresed, akkor az 22bet oldal, ahol a legjobb szorzókon és a legtöbb lehetőségre köthetsz fogadásokat a világbajnokságra.

➡️ Tovább az 22bet honlapjára.

2022-es foci VB fogadási esélyek: Ki nyeri meg a tornát?

A 2022-es labdarúgó világbajnokság legnagyobb esélyese Brazília. A brazil válogatott mellett még Anglia, Franciaország, Argentína és Spanyolország tartozik a legesélyesebb a végső győzelemre.

Melyik ország a legesélyesebb a katari VB győzelemre?

  Érdekesség, hogy az versenyeken jól teljesítő Németország nem került túlságosan az esélyesek közé és jelenleg mindössze 11.00-ás oddsokon lehet fogadni rájuk, mint a VB legesélyesebb győztesére.

  Ami még érdekes lehet sokak számára, az a portugál válogatott. Cristiano Ronaldo az ötödik labdarúgó világbajnokságára készül és majdhogynem biztos, hogy ez az utolsó VB-je. A portugál válogatott elég erős, így okozhatnak meglepetést.

  VB döntő fogadás

  A legnagyobb fogadóirodák már a labdarúgó vb kezdete előtt is mérlegelik az esélyeket a VB-re és már hónapokkal az első meccs előtt is lehet fogadást kötni többet között a döntőre is.

  Foci VB döntő fogadási esélyek

  A legnagyobb fogadóirodák közül a Unibet is arra tippel, hogy Brazília játssza majd a döntőt Angliával, vagy Franciaországgal.

  Az esélyek és az oddsok a VB előrehaladtával természetesen változni fognak, így érdemes lesz mind a 3 csapatra odafigyelni.

  Ami meglepetés lehet sokak számára, hogy a belgák arany generációja már nem feltétlenül tartozik a legesélyesebb csapatok közé és mindössze csak a hetedik legesélyesebbnek tartott ország a döntőbe jutásra.

  A meglepetést sokak szerint pedig a holland válogatott okozhatja. A már a tavalyi EB-en jól teljesítő csapat az idei foci VB-n már sokkal esélyesebb, mint a korábbi években.

  VB fogadások a gólkirályra

  2022-es katari labdarúgó világbajnokság legesélyesebb játékosa a gólkirályi címre ismét Harry Kane lesz. A különböző sportfogadási oldalak 8.00-a körüli oddsokat kínálnak Kane-re, mint a legtöbb gólt szerző játékosra.

  VB fogadás a gólkirályi címre

  VB fogadási esélyek a legtöbb gólpasszt adó játékosra

  A gólkirályi cím mellet egyes fogadóirodák a legtöbb gólpasszt adó játékosra is lehet fogadásokat kötni a foci VB-n.

  VB fogadási oddsok és esélyek a legtöbb gólpasszt adó játékosra.

  Az esélyek itt sokkal kiegyenlítettebbek és eddig egyedül az Unibet biztosít oddsokat a gólpasszokra.

  A legtöbb gólpasszt adó játékos címre egyelőre a belga válogatott játékosa, Kevin De Bruyne a legesélyesebb, akit Neymar, Messi és Mbappe követ.

  Foci VB fogadás az elődöntőre

  A sportfogadási oldalak pedig úgy sejtik, hogy Brazília mellett, Angliának, Franciaországnak és Spanyolországnak van a legnagyobb esélye, hogy bejusson a VB elődöntőbe.

  VB fogadási oddsok és esélyek az elődöntőbe jutásra

  Mindemellett érdemes lehet szem előtt tartani még a hollandokat, valamint az egészen fiatal, de tapasztalt Bundesliga és Premier League játékosokkal érkező németeket is figyelemmel követni, mert nekik is megvan minden esélyük, hogy bejussanak a VB elődöntőjébe.

  Foci VB fogadási esélyek a negyeddöntőbe jutásra

  A klasszikus nagy válogatottak mellett a negyeddöntőbe jutáshoz még egészen nagy meglepetések is lehetnek.

  VB fogadási esélyek és oddsok a negyeddöntőbe jutáshoz

  Jó eséllyel juthat be a VB negyeddöntőbe Dánia, Horvátország, Svájc, valamint az európai országokon kívül Uruguay és Mexikó is esélyes a foci VB negyeddöntőbe jutásra.

  VB fogadási esélyek és oddsok a győztes csoportra

  A Betfair, az Unibet sportfogadási oldal arra is biztosít oddsokat és fogadási lehetőségeket, hogy megtippelhesd azt a csoportot, ahonnét a végső győztes fog kikerülni.

  VB fogadási esélyek és oddsok a győztes csoportjára

  Esélyek, oddsok és foci Vb fogadások kisesésekre

  Arra is lehet fogadást kötni a 2022-es katari futball VB-n, hogy melyik csapatnak milyen esélyei vannak a kiesésre.

  Ennek megfelelően országonként lebontva vannak oddsok arra, hogy egy-egy ország a foci VB mely stádiumában eshet ki.

  VB fogadási esélyek és oddsok a kiesés idejére való fogadáshoz

   A következő listában Anlián keresztül leveztve láthatod, hogyan is lehet fogadni a kiesésre, milyen esélyei vannak Anglia válogatottjának a kiesésre a különböző fázisokban.

   Ezek a VB fogadási esélyek pedig mind a 32 résztvevő országra elérhetőek, nem csak Angliára.

   2022-es foci VB esélyek és oddsok - összefoglaló

   A legjobb oddsok és a legjobb foci VB fogadási esélyek

   Magyarországon a TippmixPro után a 22bet, a Betfair és a Rabona biztosítja majd a legtöbb fogadási lehetőséget a 2022-es katari futball VB-re.

   Az esélyek között van lehetőséged fogadni a VB döntőre, a világbajnokság különböző szakaszaira már egészen a csoportkörtől kezdve.

   Emellett pedig az 22bet , valamint a Betfair és a Rabona sportfogadási oldalakon jóformán egyenlő mértékben a legmagasabb oddsokon fogadhatsz a VB mind a 62 mérkőzésére.

   Az esélyek között pedig még fogadhatsz továbbá olyan eseményekre is, mint a gólkirály, vagy a legtöbb gólpasszt adó játékos, vagy éppen a győztes csapat csoportja.

   A futball VB-t tekintve pedig a legmagasabb oddsokon és a legtöbb elérhető eseményen a 22bet oldalán fogadhattok.

   A VB esélyek és oddsok mellett további, részletes információt is találsz a legjobb 2022-es foci VB fogadási oldalakról az arra dedikált oldalunkon.

   2022-es foci VB esélyek és oddsok GYIK

   Melyik csapatok a legesélyesebbek a 2022-es VB döntő fogadásra?

   Brazília mellett még Anglia és Franciaország a legesélyesebb csapatok a VB döntőre történő sportfogadáshoz.

   Mik a leggyakoribb futball VB fogadási esélyek?

   A mecceken felül lehet még sportfogadást kötni:

   • VB döntőre.
   • A döntőbe jutó országokra.
   • Az elődöntőbe jutó országokra.
   • A negyeddöntőbe jutó országokra.
   • Kik jutnak tovább a csoportból.
   • Kik esnek ki a csoportban.
   • Ki lesz a gólkir

   Mik az oddsok és esélyek a csoportkörre fogdáshoz?

   A legjobb oddsok és a legátláthatóbb fogadási lehetőségek és esélyek a csoportkörre történő fogadáshoz a Unibet honlapján láthatóak.

   További segédlet a foci VB fogadáshoz

   2022-es foci VB fogadási ajánlatok - listába rendezve a legjobb VB bónuszok

   8 szeptember 2022

   Válogass a különböző sportfogadási bónuszok és ajánlatok közül a 2022-es Katari foci VB-re. Tudd meg, hogy melyik a legjobb VB fogadási bónusz és milyen további lehetőségek vannak ... Read more