Jégkorong fogadás
Article

Jégkorong fogadás - hogyan és hol lehet jégkorongra fogadni?

14 július 2022

A jégkorong fogadás is a népszerűbb események közé tartozik. Ebben a cikkben végigvezetünk a jégkorong sportfogadáson, láthatsz sportfogadási oldalakat, valamint fogadási lehetőségeket és tippeket is.

Jégkorong online fogadás

A jégkorong fogadás egészen széles skálán mozog, viszont a legjobb bajnokságok listája egészen leegyszerűsíthető. Első sorban az olyan hidegebb, vagy északi országokban népszerű, mint Kanada, vagy Svédország, de például a finn és a cseh liga is elég ismert.

Természetesen a jégkorong esetében is az NHL viszi a prímet, hiszen ott játszanak a legjobb játékosok, valamint a Stanly Cup az első számú trófea, amit egy játékos begyűjthet. Sok játékos például a jégkorong világbajnokságot is kihagyja, hogy az NHL rájátszásban játszhasson.

Sportfogdást tekintve pedig az egyik izgalmasabb sportok közé tartozik a jégkorong. Itt is köthetőek meccs előtti fogadások, valamint élő fogadások is.

Emellett pedig nemcsak meccsekre, de statisztikákra, a játékosokra, valamint a bajnokságok végső kimenetelére is lehet fogadni.

Jégkorong fogadásokat Magyarországon papír alapon egyedül a Tippmixen lehet tenni. Az online sportfogadási oldalak terén azonban sokkal nagyobb a választék.

Továbbra is a Unibet tartozik az elsősorban ajánlott az online jégkorong fogadásra, viszont, akik ezeken a platformokon felül keresnek alternatívát, azoknak is akad bőven miből válógatniuk.

A legjobb jégkorong fogadási oldalak

 1. Megduplázott Bónusz
  20 000 HUF-ig+60 ingyen pörgetés

Jégkorong fogadások

Jégkorong fogadásoknál érdemes kiemelni az azonos piacokat különböző időintervallumokra. Több esetben is lehet tenni például hendikep fogadásokat, amik csak a rendes játékidőre vonatkoznak, de olyan piacok is vannak, amik a hosszabbítást és a büntetőket is beleszámítják a fogadásba.

Ezt is figyelembe véve a következő lehetőségekre lehet jégkorong fogadásokat tenni:

#1. Végeredményre fogadás

Bármilyen liga meccse is legyen, a végeredményre biztosan lehet fogadni. Itt elérhető az 1x2, tehát tehetsz a hazai csapatra, a vendégre, vagy a döntetlenre, ha hosszabbításra kerülne sor.

#2. Rendes játékidő, vagy hosszabbítás fogadás

Ez azért fontos, mert bizonyos piacok elérhetőek csak a háromszor húsz percre, viszont egyes piacok már a meccs előtt fogadhatóak úgy, hogy számításba veszik a hosszabbítást és a büntetőket is. Ez viszont mindig fel van tüntetve, így nem kell amiatt aggódnod, hogy valamint eltévesztenél.

#3. Hendikep jégkorong fogadás

Ebben az esetben a legtöbb lehetőség a rendes játékidőre utal és bármelyik csapat mellett és ellen is köthetsz fogadást hendikeppel.

#4. Dupla esély sportfogadás jégkorongban

A dupla esély jóformán ugyanúgy működik, mint a fociban. Két esélyre tehetsz fogadást az esetleges harmadik pedig kizárásra kerül. Így fogadhatsz egy meccsen arra, hogy a hazai csapat nyer, vagy döntetlen, a vendég csapat nyer, vagy döntetlen, vagy kizárólag a hazai, vagy a vendég csapat nyer a döntetlen lehetőségét kizárva.

#5. Fogadás a gólok számára

Ekkor alatt/fölött fogadást teszel a meccs alatt szerzett összes gólra. Itt feles elrendezésben vannak feltüntetve a gólok. Mint például több, vagy kevesebb gól lesz, mint 5.5, vagy 6.5, 7.5 stb.

#6. Harmadokra fogdás

Akárcsak minden sportban, a jégkorongban is lehet az egyes harmadokra is külön fogadni. Ebben az esetben például olyan fogadások is köthetőek, mint hány gól fog esni az adott harmadban alatt, fölött arányban. Ezen felül még köthetsz fogadást arra is, hogy melyik csapat nyer egy adott játékrészt, vagy mennyi power play lesz.

Milyen alternatív jégkorong fogadási oldalak vannak?

Zulabet

100% bónusz
35 000 HUF -ig

Igaz a Zulabet Magyarországon egy kisebb sportfogadási oldal, de érdemes lehet megnézni, mivel jégkorong fogadásra a fent említett lehetőségeken kívül további opciók, fogadási piacok a lehetőségedre állnak.


Rabona

100% bónusz
50 000 HUF -ig + 6.000 HUF Freebet

A Rabona sportfogadási lehetőségei között is az egyik legnépszerűbb a jégkorong fogadás. Az események aszerint jelennek meg, hogy épp milyen időszakban van a szezon. A legtöbb eseményt szeptembertől májusig lehet megtalálni.


Zulabet és Rabona sportfogadási oldalak összehasonlítása jégkorong fogadásraZulabetRabona
Bonus offer8/108/10
Betting variety9/108/10
Mobile experience8/108/10
Payment Options9/107/10
Betting experience8/108/10
Support9/107/10
Summary8/108/10
Sport bonus:

100% bónusz
35 000 HUF -ig

Turnover: 6x bonus amount Lowest odds: 1.50 Bonus code: Nem szükséges

Sport bonus:

100% bónusz
50 000 HUF -ig + 6.000 HUF Freebet

Turnover: 6x bonus amount Lowest odds: 1.50 Bonus code: Nem szükséges

Hogyan lehet jégkorong fogadást kötni?

A jégkorong fogadás ugyanazon a logikán alapszik, mint bármilyen más sporton kötött fogadás.

A legfontosabb, hogy egy olyan fogadó oldalon kezdj el fogadásokat kötni, ami megbízható, valamint felkínálja azokat a kifizetési rendszereket, amiket használni szeretnél.

Ezen felül még biztosítja azokat a jégkorong fogadási lehetőségeket is, amik miatt online akarsz jégkorongra fogadni.

1

Hozz létre egy profil egy online sportfogadási oldalon

A biztonságos szerencsejáték végett nincs olyan fogadó oldal, ahol regisztráció nélkül lehetne fogadást kötni.

Jégkorong fogadáshoz elsősorban a Unibet fogadóirodák ajánlottak, ha már ismered a Tippmixpro határait.

A sportfogadás megkezdéséhez regisztrálnod kell, majd hitelesíteni a fiókod és elvégezni az első befizetésed.

2

Válassz egy jégkorong eseményt a listából

Bármilyen fogadó oldalon is hozz létre egy számlát, fiókot, ha a sport menüre kattintasz és kiválasztod a jégkorongot, akkor az összes éppen futó bajnokság eseményei közül választhatsz.

3

Jégkorong fogadási piac kiválasztása

Miután kiválasztottad a ligát és egy adott eseményt, akkor már csak azt kell kiválasztanod az elérhető fogadási piacok közül, hogy mire szeretnél fogadni.

Ez lehet például a végeredmény, harmadok eredménye, gólok száma, vagy éppen egy hendikep opció.

4

A fogadás véglegesítése

Minden egyes kiválasztott opció megjelenik a fogadószelvényeden. Ott már csak a feltenni kívánt tétet kell megadni, majd a fogadás véglegesítésére kattintani.

5

A jégkorong fogadás követése

Miután megkötötted a fogadást, utána a profilodban, valamint esetlegesen a fogadószelvényeden is követheted az aktív fogadásaid.

Jégkorong fogadási szabályok

Technikai szemszögből a jégkorong fogadás ugyanúgy zajlik, mint bármilyen másik sport esetén.

Fontos azonban, hogy teljesen tisztában legyél a jégkorong tematikájával, ha a szabályokkal nem is annyira. Ha jobban érted, hogyan zajlik egy meccs, akkor utána sokkal könnyebben tudsz összetettebb fogadásokat is tenni.

Abban az esetben, ha bónusz egyenlegből fogadsz jégkorongra, akkor pedig mindenképp vedd figyelembe a minimum oddsokat, hogy a fogadásaid beleszámítsanak a bónusz megjátszási követelményeibe.

Melyik a legjobb online oldal jégkorong fogadásra?

A legtöbb eseményért, valamint a legmagasabb szorzókért, élő közvetítésért és a legtöbb eseményen belüli fogadási lehetőségekért a Unibet kínálja a legösszetettebb jégkorong sportfogadási lehetőségeket.

Jégkorong fogadás: összegzés

Érdemes végig képben lenni a meccset illetően, mivel a jégen igaz 5+1 játékos van jelen csapatonként, de cserékből akad bőven és az iram is végig hihetetlen gyors.

Egy-egy csapat egészen hamar vissza tud jönni akár 3-0-ás hátrányból is. Mivel a jégkorong egy egészen erősen fizikális sport, így elég gyakran van időnkénti kiállítás, vagy Power Play is. Ekkor 2 percig emberelőnyben van az egyik csapat.

Egyszerre lehet több Power Play is, így az is előfordulhat, hogy 1-2 percig kettős emberelőnyben van az egyik csapat a másikkal szemben.

Jégkorong meccsekre élőben is lehet fogadni, viszont ekkor érdemes követni is a meccset, esetleg stream-en élőben nézni. A Unibet is biztosíthatja az NHL közvetítését. Ez azért is fontos, mert a jégkorong egészen kiszámíthatatlan sport.

Előfordulhat, hogy a ligaelső csapat simán belefut egy verségbe egy gyengébb klubtól, de az is előfordulhat, hogy a ugyanazon csapat eredményei folyamatosan ingadoznak mindenféle követhető minta nélkül.

Kulcsfontosságú lehet a cash out funkció is, mivel az események gyorsan változhatnak és esetlegesen percek alatt is egészen sokat változhat az eredmény a harmadokat, vagy akár az egész meccset tekintve.

Minden további jégkorong fogadási oldal

 1. 100% bónusz
  48 500 HUF-ig

 2. 100% bónusz
  50 000 HUF -ig + 6.000 HUF Freebet

 3. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 4. 100% bónusz
  40 000 HUF -ig

 5. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 6. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 7. 100% bónusz
  40 000 HUF-ig

 8. Jelenleg nincs bónusz
  Alternatívák a következő linken

 9. Megduplázott Bónusz
  20 000 HUF-ig+60 ingyen pörgetés

 10. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 11. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 12. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 13. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 14. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig+4000 Free Bet

 15. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 16. 10€ Ingyenes Fogadás
  Az első sikeres fogadás után.

 17. 100% bónusz
  39 500 HUF -ig

Jégkorong fogadás GYIK

Melyik a legnépszerűbb esemény jégkorong fogadásra?

Az NHL, vagyis az amerikai jégkorong liga a legnépszerűbb. Egy szezonban 82 alapszakaszbeli meccset játszik minden csapat, majd ezután kezdődik meg a rájátszás, ahol a párharcok négy győzelemig tartanak.

Az NHL a világ legnépszerűbb és legerősebb jégkorong bajnoksága.

Milyen sportfogadási oldalakon lehet jégkorongra fogadni?

A Unibet mellett a következő fogadó oldalak biztosítanak még kiváltképp választékos jégkorong fogadást:

 • Bwin
 • Zulabet
 • Rabona
 • Lvbet

Mire lehet fogadni egy jégkorong meccsen?

A lehetőségek között lehetőséged fogadni többek között a meccs végeredményére, a harmadok eredményeire, a gólok számára, a hendikep fogadásokra, vagy esetleg hosszabbításokra és emberelőnyökre is.

Élőben is lehet fogadni jégkorongra?

Igen, a legtöbb sportfogadási oldal élő fogadást is biztosít a meccsekre. A legjobb fogadóirodák pedig élő közvetítést is biztosítanak az élő események mellé.

További kapcsolódó sportfogadási cikkek

Kosárlabda fogadás - fogadó oldalak, tippek és lehetőségek kosárlabda fogadáshoz

11 július 2022

Ismerd meg, hogyan is működik a kosárlabda fogadás és válogass a legjobb sportfogadási oldalak közül. Read more