Mastercard sportfogadás
Article

Mastercard Sportfogadás és Mastercard online fogadási oldalak

23 június 2022

A Mastercard az egyik legnépszerűbb és legelérhetőbb fizetési forma világszerte. A sportfogadási oldalak közül viszont nem feltétlenül érhető el minden platformon. Íme egy lista, ami összegyűjti azokat a fogadóirodákat, ahol elérhető a Mastercard.

Mastercard sportfogadás

A következő sportfogadási oldalak biztosítják befizetésekre és kifizetésekre is a Mastercard opciót:

 1. 100% bónusz
  16 000 HUF -ig

 2. Megduplázott Bónusz
  20 000 HUF-ig+60 ingyen pörgetés

 3. 10€ Ingyenes Fogadás
  Az első sikeres fogadás után.

Sportfogadási oldalak Mastercarddal

A Mastercard a legelterjedtebb fizetési forma, mivel Mastercard kártyával szinte mindenki rendelkezik. Ennek megfelelően szinte nincs is olyan webshop, vagy internetes szolgáltatás, ahol ne lehetne használni Mastercard kártyát.

Ez alól az online sportfogadás és a hozzá kapcsolódó sportfogadási oldalak sem kivételek. Viszont a fogadóirodáknál nem annyira gyakori, hogy elérhető befizetésre és kifizetésre is a Mastercard.

Ez részben annak is köszönhető, hogy az online sportfogadás minden országban más keretek között mozog és a bankok nem feltétlenül szeretik lebonyolítani a kisebb, újabb és ismeretlenebb sportfogadási oldalak tranzakcióit.

Sportfogadás Mastercard kártyával

Az Egyesült Államokban például abszolút nem lehet Mastercard kártyával kifizetések indítani, pedig az online sportfogadás hihetetlen sebességgel robbant be.

Velük ellentétben a Mastercard sportfogadás teljesen normális és majdnem mindenütt elérhető az Egyesült Királyságbéli bukmékereknél.

Magyarországon pedig a nagyobb és ismertebb globális márkák mind felkínálják a Mastercard sportfogadás lehetőségét és biztosítják a rendszert befizetésekre és kifizetésekre is.

online fogadás mastercard

A Mastercard online fogadás nagyon kényelmes módja a sportfogadásnak, mert jóformán nem kell semmilyen más fiókot nyitni, hogy használhass egy fogadó oldalt.

Ettől függetlenül a Mastercard fogadásnak is vannak előnyei és hátrányai.

A Mastercard sportfogadás előnyei:

Szinte minden bank Mastercard kártyát állít ki alapból.

✅ A sportfogadási be- és kifizetések is ingyenesek.

✅ Nincs szükség külön e-tárca megnyitására.

✅ A legbiztosabb átutalási rendszer.

Milyen hátrányai vannak?

➖ A legtöbb fogadó oldalnál csak befizetésre használható.

➖ Ha használható is kifizetésre, a tranzakciók időtartama hosszabb.

➖ Elsőre gyakran elutasítja a hazai bank a tranzakciót.

Fogadóirodák Mastercad sportfogadással

Magyarországon mindössze 7 olyan fogadóiroda van, ahol lehet Mastercarddal befizetéseket és kifizetéseket is indítani. Az előzőekhez mérten nem meglepő, hogy ezek a fogadó oldalak között 4 angol fogadóiroda is található, valamint az összes európai sportfogadási oldal.

Mastercardot elfogadó sportfogadási oldalak

Betfair

100% bónusz
16 000 HUF -ig

A Betfair az itthon kevésbé ismert sportfogadási oldalak egyike. Az angol fogadóiroda viszont az egyik legegyedibb iroda is a saját rendszere véget.

A Betfair is elérhető magyar nyelven, valamint a be- és kifizetések is díjmentesek Mastercard rendszeren keresztül.


Unibet

Megduplázott Bónusz
20 000 HUF-ig+60 ingyen pörgetés

Az Unibetet senkinek sem nagyon kell bemutatni. A TippmixPro mellett ugyanis az Unibet a legismertebb sportfogadási oldal Magyarországon. A befizetések és kifizetések pedig díjmentesen végezhetőek Mastercard kártyán keresztül is.


Mr Play

10€ Ingyenes Fogadás
Az első sikeres fogadás után.

A Mr Play a legkevésbé ismert fogadóirodák egyike Magyarországon. Az újfent angol fogadó oldal az egyetlen olyan iroda, ami csak Mastercard sportfogdást használ itthon.

A kifizetések és a befizetések is díjmentesek és csak Mastercard rendszeren hajthatóak végre a Mr Play-en.


Milyen további fogadóirodánál van Mastercard sportfogadás?

A fenti 7 sportfogadó oldal mellett további bukmékereknél is van Mastercard sportfogadási lehetőség.

Itt viszont fontos, hogy a folyamatok egészen sűrűn változhatnak és mivel a tranzakciók esetenként elutasításra kerülhetnek, így többször is lekerül a Mastercard a kifizetések listájáról.

A következő sportfogadási oldalakon van Mastercard sportfogadás és befizetés, viszont a kifizetésekre csak időszakosan érhető el a Mastercard.

További Mastercard sportfogadási oldalak

 1. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 2. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 3. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 4. 100% bónusz
  38 000 HUF -ig

 5. 100% bónusz
  40 000 HUF -ig

 6. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 7. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 8. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 9. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 10. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 11. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 12. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 13. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 14. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig+4000 Free Bet

Mit érdemes még tudni a Mastercard sportfogadásról?

A Mastercard ugye egészen sokrétű lehet. A magyarországi bankok legnagyobb része már alapból Mastercard típusú kártyát biztosít az ügyfeleinek. Ezzel kártyával már alapból használhatsz sportfogadási oldalakat.

A legtöbb magyar sportfogadási oldalon az ilyen ilyen kártyákat a befizetésnél és a kifizetésnél is egyből csak a Mastercard felirat jelzi. Banki kibocsátótól függetlenül használható.

Olyan Mastercard kártyád is lehet azonban, amit különféle e-tárcák, vagy online bankok, fizetési rendszerek bocsátanak ki. Ezek közé tartozik például az itthon is nagyon népszerű Revolut, vagy éppen a már jól ismert és ugyanúgy roppant népszerű és megbízható PayPal.

Mastercard sportfogadás Revolut kártyával

A Revolut is Mastercard kártyát bocsát ki a felhasználóinak. Az itthon üzemelő újabb, kisebb sportfogadási oldalak pedig már alkalmazzák és el is fogadják a Revolut Mastercard befizetéseket, viszont a kifizetésekre a Revolut is csak meghatározott időközönként érhető el.

Fontos azonban, hogy az olyan e-tárcák, online fizetési rendszerek Mastercard kártyáit csak akkor fogod tudni használni a sportfogadásra, ha az adott rendszert is elfogadja a fogadóiroda.

Tehát, hiába van egy Mastercard PayPal kártyád, ha azt nem támogatja a bukméker. Ha viszont fel van tüntetve a fizetési rendszereknél, mint PayPal Mastercard, akkor ugyanúgy lehet használni.

Amit pedig mindenképp érdemes tudni a Mastercard sportfogadásról, hogy attól függetlenül, hogy Mastercard a kártya típusa, de a kibocsátó bankon múlik, hogy átengedi-e a különböző sportfogadási oldalakra intézett tranzakciókat.

Hogyan zajlik egy Mastercard tranzakció a sportfogadásban?

A legfontosabb, hogy tisztában legyél azzal, hogy melyik sportfogadási oldal fogadja el a Mastercardot. Ezt követően pedig létre kell hoznod egy számlát, fiókot az adott fogadóirodánál. Magyarországon ugyanis nincs sportfogadás előzetes regisztráció nélkül.

Ami még fontos lehet, hogy a pénznemként olyat válassz, mint ami a bankszámládé is. Ezzel elkerülheted az átváltási költségeket.

Továbbá arra is ügyelj, hogy pontos adatokat adj meg a regisztrációnál, hiszen a regisztrációt követően a legtöbb esetben hitelesítened kell a személyazonosságod és a lakcímed. Ha valami nem stimmel a regisztrációkor megadott adatokkal, valamint a hitelesítéskor megadott adatokkal, akkor szinte biztosan lehetnek kifizetési problémáid.

1

Válaszd ki a Mastercard opciót a befizetésnél

Egyszerűen csak a befizetésre kell kattintanod a regisztráció után. Ezután megjelenik egy lista az elérhető befizetési rendszerekkel. Itt egyszerűen csak válaszd ki a Mastercard opciót.

2

Összeg megadása

Ezután meg kell adnod azt az összeget, amivel fel szeretnéd tölteni az egyenleged, majd folytatni a befizetést.

3

A folyamat véglegesítése

Az utolsó lépésben meg kell adnod a kártyán szereplő adatokat aszerint, ahogy a mezők kérik. Ez teljesen úgy működik, mintha az internetes vásárolnál és fizetnél a vásárlás véglegesítésekor.

Biztonságos a Mastercard sportfogadás?

A Mastercard a világ egyik leggyakrabban használt fizetési rendszere. Mondhatni ez a leginkább elérhető és a legkézenfekvőbb fizetési módszer akár az online vásárlásban, akár a kártyás fizetésben.

A Mastercard, mint online fogadási rendszer viszont megfontolandó. Összességében a Mastercard a legjobb módja a befizetéseknek, viszont a kifizetésekkor lehetnek problémák, mivel több bank sem bonyolít le sportfogadási kiutalási foyamatokat.

Ilyen szempontból, ha a Mastercardot választanád befizetésekre és kifizetésekre is, akkor érdemes a legismertebb márkák közül választani, mivel azok sokkal inkább jelen vannak a közéletben, mint a kisebb, ismeretlenebb fogadó oldalak.

A legnagyobb sportfogadási oldalak pedig mind 1-1-ig biztosítják a Mastercard sportfogdást. Ezek közé tartozik a Unibet vagy akár a Betfair is.

Alternatív módszerek a Mastercard helyett

A Mastercard sportfogadás csak egy opció a sok közül. A sport fogadó oldalak egészen sok más lehetőséget is biztosítanak, amik közül 1-2-őt sokkal jobban is preferálnak.

Ilyen lehet például a Paypal, amit Magyarországon leginkább az Unibet szokott használni. Ezen felül még nagyon népszerűek az e-tárcák is.

Ezek mind olyan internetes fizetési rendszerek, amelyek gyorsabban teljesítik a kifizetéseket, valamint a fogadóirodák is jobban preferálják őket, mivel sokkal kevesebb a tranzakciók visszautasításának az aránya.

A legnépszerűbb e-tárcák közé tartozik a Skrill, valamint a Neteller is, de olyan opciók is biztosítva vannak, mint a Skrill 1-Tap, vagy a paysfacard is.

Matercard sportfoagdási oldalak értékeléseUnibetBetfairMr Play
Bonus offer10/109/109/10
Betting variety10/1010/108/10
Mobile experience10/1010/105/10
Payment Options10/1010/104/10
Betting experience10/1010/105/10
Support9/108/105/10
Summary10/1010/106/10

Mastercard sportfogadás GYIK

Melyik a legjobb Mastercard sportfogadási oldal?

A legjobb fogadóiroda Mastercard sportfogadáshoz a Unibet.

Milyen további Mastercard fogadóirodák vannak?

A Unibet mellett,a Betfair és a Bwin is az a sportfogadó oldal, ahol rendszeresen megtalálható a Mastercard kifizetésekre és befizetésekre is.

Limithez van kötve a Mastercard online fogadás?

A Mastercardnál is állítható be limit a befizetésekre és a kifizetésekre is. Vannak limitek, amiket te magad állíthatsz be.

Lehetnek azonban általános limitek is, de ezek általában minimum 2000 HUF és 2 millió HUF között mozognak / alkalom.

Biztonságos a Mastercard sportfogadás?

A Mastercard a legbiztonságosabb fizetési forma világszerte. Ennek megfelelően a Mastercardos online fogadás is biztonságos.

Vannak azonban bankok, amik nem szeretik a fogadó oldalak által lebonyolított tranzakciókat, így elutasításba ütközhetnek a játékosok. Ezt mindig a bank válogatja, nincs nagyon általánosítás.

Milyen alternatívák vannak a Mastercardra?

A két legnépszerűbb alternatíva a Mastercard helyett a Skrill és a Neteller. Ezek mellett pedig a Paypal is nagyon megbízható.

Jó sportfogadásra a Revolut Mastercard?

Egyre több sportfogadási oldal engedélyezi a Revolut Mastercard kártyával történő befizetést, valamint lassan a kifizetést is.

Jelenleg azonban leginkább csak befizetésekkor érhető el inkább a Revolut Mastercard. A nagyobb fogadó oldalak, mint a Unibet, Betfair és Bwin azonban továbbra sem használják a Revolut rendszert.

Ha Revolut Mastercardot szeretnél használni, akkor érdemes a megnézni a Zulabet, vagy éppen a 1Bet fogadó oldalakat.

Hogyan zajlik a Mastercard befizetés?

Miután bejelentkezel a számládra és a befizetésre, vagy kifizetésre kattintasz, akkor utána mindössze ki kell választanod a Mastercard opciót.

Ezután meg kell adnod a befizetni, vagy kifizetni kívánt összeget. Kifizetésnél a kért kifizetési mezők utána már jóváhagyható a folyamat.

Befizetéseknél azonban a legtöbb esetben ugyanúgy kell kitölteni a kért mezőket, mintha online vásárolnál egy áruházban és fizetnél.

A befizetési tranzakciók azonnal végbe mennek, a kifizetések viszont 3-5 napba is beletelhetnek.

További kapcsolódó cikkek

Skrill sportfogadás és vélemények - Skrill fogadás

27 június 2022

A Skrill az egyik legtöbbet emlegetett fizetési eszköz a sportfogadásban, viszont sokan a fogadó oldalakon látják először. Ebben a cikkben további információt és véleményt ... Read more