Skrill sportfogadás
Article

Skrill sportfogadás és vélemények - Skrill fogadás

27 június 2022

A Skrill az egyik legtöbbet emlegetett fizetési eszköz a sportfogadásban, viszont sokan a fogadó oldalakon látják először. Ebben a cikkben további információt és véleményt olvashatsz a Skrill sportfogadásról, valamint azokról a fogadóirodákról, amelyek használják a Skrillt.

Skrill sportfogadás

A következő fogadó irodák biztosítják a Skrill sportfogadási lehetőséget:

 1. 100% bónusz
  48 500 HUF-ig

 2. 100% bónusz
  50 000 HUF -ig + 6.000 HUF Freebet

 3. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 4. Jelenleg nincs bónusz
  Alternatívák a következő linken

 5. 100% bónusz
  40 000 HUF -ig

 6. Megduplázott Bónusz
  20 000 HUF-ig+60 ingyen pörgetés

 7. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 8. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 9. 100% bónusz
  40 000 HUF-ig

 10. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 11. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 12. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 13. 100% bónusz
  39 500 HUF -ig

 14. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 15. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 16. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig+4000 Free Bet

Skrill vélemények

A Skrill már nem egy mai digitális fizetési rendszer. Az angol céget még 2001 alapították azzal a céllal, hogy létrehozzanak egyszerűbb formáját a online fizetéseknek, valamint átutalásoknak.

Az utóbbi 20 évben pedig egészen nagyra nőtte magát a Skrill. Ma már több mint 120 országban érhető el beleértve Magyarországot is, valamint 40 különböző valutában használható.

Magyarországon a forint nem érhető el, így érdemes euróban létrehozni a Skrill fiókot.

A Skrill azért is lett ennyire népszerű a sportfogadási oldalak körében, mert az itthon nagyon népszerű PayPal egyre inkább távolságot tart a fogadó oldalakkal és szinte már sehol nem érhető el.

Ami még mai szemmel fontos, hogy telefonos alkalmazást a Skrill is használ, így mobilról is könnyen használható.

Megbízhatósági szempontból is egy jó e-tárca, viszont személyes véleményekért érdemes átböngészni olyan komment szekciókat, mint a Google Play, vagy Apple App Store, vagy éppen a Trust Pilot, mert ott sokkal több felhasználói véleményt is lehet olvasni olyan felhasználóktól, akik több fronton, különböző szektorokban is használták már a Skrillt, beleértve a sportfogadást is.

Milyen cég áll a Skrill hátterében?

A Skrill ugyanabba a csoportba tartozik, mint a paysafecard. A Skrill ugyanis 2015-ben felvásárolta az ugyancsak angol céget. Nem sokkal ezután a Skrillt felvásárolta egy másik vállalat, az Optimal Payments, aminek olyan rendszerek állnak a tulajdonában, mint például a Neteller.

Nem véletlen tehát, hogy azok a fogadóirodák, ahol a Skrill megtalálható ott olyan rendszerek is rendre felbukkannak, mint a paysafecard és a Neteller.

Online Skrill sportfogadás

A Skrill tehát az egyik leginkább előtérbe helyezett befizetési és kifizetési rendszer a mai magyar sportfogadásban.

Ettől függetlenül a Skrillnek is vannak előnyei és hátrányai is.

A Skrill sportfogadás előnyei:

✅ Régi alapítású, jól kiépült és ellenőrzött rendszer.

✅ Magyarországon is elérhető.

✅ Befizetések és kifizetésekhez is elérhető.

✅ A nagyobb fogadó oldalak is használják.

A Skrill sportfogadás hátrányai:

➖ Egyes fogadó oldalak díjhoz kötik a használatát.

➖ Nincs magyar forint a valuták között.

➖ Nincs magyar ügyfélszolgálat.

Fogadóirodák Skrill sportfogadási opcióval

Skrillt elfogadó sportfogadási oldalak

Unibet

Megduplázott Bónusz
20 000 HUF-ig+60 ingyen pörgetés

Az Unibet a lehető legnagyobb sportfogadási oldal, ha a Skrill sportfogadás kerül szóba. Itt egyelőre még díjmentes a Skrill használata és a befizetésekre és kifizetésekre is használható.

Emellett az Unibet a legtöbb lehetőséget biztosítja Magyarországon a sportfogadást és a fizetési rendszereket is tekintve.

A Skrill mellett még elérhető a Mastercard sportfogadás is, valamint olyan további szolgáltatók, mint a Webmoney, vagy az Ecopayz.


Betfair

Jelenleg nincs bónusz
Alternatívák a következő linken

A Betfair a leghíresebb angol fogadóirodák egyike és Magyarországról is fogad játékosokat.

Itt is megtalálható minden fontos fizetési rendszer, beleértve a Skrillt is mind befizetésekre, mind kifizetésekre.


CampoBet

100% bónusz
35 000 HUF-ig

A CampoBet tartozik még azok a fogadóirodák közé, amik rendelkeznek az MGA európai engedéllyel.

A CampoBet pedig a regisztráció után egyből kijelzi, hogy Skrill sportfogadásra is van lehetőség és a rendszer, elvileg díjmentesen használható a befizetésekre és a kifizetésekre is.


Zulabet

100% bónusz
35 000 HUF -ig

A Zulabet az utolsó olyan magyarországi fogadó oldal, ahol van Skrill sportfogadás és a fogadóiroda is rendelkezik az MGA engedéllyel.

Továbbá a Zulabet is egyből kijelzi rögtön a regisztráció után a befizetési és kifizetési lehetőségek között is a Skrillt, aminek ugyancsak díjmentesnek kell lennie, viszont a rendszer használata előtt mindig érdemes az ügyfélszolgálattól is megerősítést kérni.


Milyen további fogadóirodáknál van Skrill sportfogadás?

A fenti listában lévő 9 sportfogadási oldal mind biztosítja a Skrillt és biztonság szempontjából mindegyiknek van MGA engedélye.

Ezen kívül azonban vannak olyan további sportfogadási oldalak is, amelyek fogadnak játékosokat Magyarországról, viszont nem MGA, hanem a kevésbé ismert Curacao Gaming engedéllyel rendelkeznek.

Ezek a sportfogadási oldalak is mind biztosítják a Skrill sportfogadást és jóformán a Skrillre is helyezik a leginkább a hangsúlyt.

További Skrill sportfogadási oldalak:

 1. 100% bónusz
  48 500 HUF-ig

 2. 100% bónusz
  50 000 HUF -ig + 6.000 HUF Freebet

 3. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 4. 100% bónusz
  40 000 HUF -ig

 5. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 6. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 7. 100% bónusz
  40 000 HUF-ig

 8. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 9. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 10. 100% bónusz
  39 500 HUF -ig

 11. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig

 12. 100% bónusz
  35 000 HUF -ig

 13. 100% bónusz
  35 000 HUF-ig+4000 Free Bet

Megbízható a Skrill?

Elég sok eltérő hírt, cikket és felhasználói kommentet lehet olvasni a Skrillről világszerte. A Quora nemzetközi blog egészen negatív posztokat szolgál. A Skrill megbízhatóságát taglaló vonal elég régi és a legtöbb komment is nagyjából két évvel ezelőttről származik, de ott a felhasználók nagy része inkább kerülné a Skrillt.

Egy másik nagy és elég ismert platform a Trustpilot is rengeteg felhasználói hozzászólást listáz a Skrillről. Itt már sokkal több, akár néhány órás kommentet is lehet olvasni felhasználóktól. A vélemények pedig eléggé eltérőek.

Igaz minden vélemény és hozzászólás nemzetközi és a világ számos feléről írt komment, de a vélemények itt is megoszlanak. Jelen pillanatban a 20 000-et meghaladó értékelők 70%-a ajánlaná a Skrillt és adott a szolgáltatónak 5 csillagos értékelést.

Az értékelők további 7%-a megfelelőnek, 2%-a átlagosnak és 1%-a gyengének értékelte az e-tárcát.

Ezzel egyidejűleg pedig az értékelők, felhasználók és kommentelők 20%-a értékelte rossznak, nem ajánlottnak a Skrillt.

További információ a Skrill megbízhatóságáról

Megbízhatóság szempontjából tehát eléggé eltérnek a vélemények. Érdemes mindenkinek saját magának is elolvasni néhány Quora, vagy Trustpilot véleményt, kommentet és leginkább a saját megérzésnek megfelelően eldönteni, hogy megéri-e nyitni egy Skrill fiókot Magyarországon.

Akik pedig teljesen magyar felhasználók véleményeit olvasnák leginkább, azoknak pedig a magyarországi Gyakori Kérdések weboldal elég sok olyan magyar felhasználói kérdést, választ és véleményt ír, ami inkább a Skrill ellen szólhat.

Megbízható tehát a Skrill? Megbízhatónak igen az. Egy valós alapokon álló nagy nevű cég, viszont a nagyon sok pozitív hazai és nemzetközi vélemény mellett elég sokat lehet hallani hosszabb kezelési időkről, késleltetésekről, amik abszolút nem javítják a helyzetet. Érdemes tehát inkább mindenkinek a fenti forrásokban említett véleményeket átböngészni és azok alapján dönteni.

Hogyan működik a Skrill sportfogadás?

A Skrill a sportfogadásban mindössze a befizetéseket és a kifizetéseket bonyolítja le. A folyamat pedig néhány rövid lépést követ.

1

Skrill fiók létrehozása és feltöltése

Egy Skrill fiók a Skrill honlapján, vagy akár a mobil alkalmazásból létrehozható. Ezután a bankkártyáról egyszerűen tölthető fel rá egyenleg.

2

Regisztráció egy sportfogadó oldalon

Magyarországon nincs lehetőség regisztráció nélküli sportfogadásra, így először létre kell hozni egy fiókot egy olyan sportfogadási oldalon, ami Magyarországról is fogad játékosokat.

3

Befizetés egy fogadó oldalon

A legtöbb fogadó oldal azonnal enged befizetést végezni a regisztráció után. Az Unibet azonban először hitelesítteti a fiókod, hogy igazold, a szabályoknak megfelelően használod az oldalt. (Magyar lakcím, 18-ik betöltött életév.)

A befizetéskor pedig mindössze ki kell választani a Skrill rendszert, megadni a kért adatokat és a befizetni kívánt összeget.

A biztonság kedvéért érdemes érdeklődni az ügyfélszolgálatnál, hogy az adott időben is díjmentes-e a Skrill használata.

4

Kifizetés Skrillel

A kifizetéskor sincs a folyamat túlbonyolítva. Ki kell választanod a Skrillt, majd kell adnod a kifizetési útvonalat és jóváhagyni a folyamatot.

A Skrill egy sokkal gyorsabb rendszer, mint például a Mastercard, így 1-2 napon belül is teljesülhetnek a kifizetések.

5

Skrill fiók használata

A Skrill számládon lévő egyenleged ezután úgy használod, ahogyan szeretnéd. Kiutalhatod a bankszámládra, vagy tovább vásárolhatsz vele online, vagy akár átválthatod kripto valutába is. Ez már a felhasználón múlik.

Alternatív opciók a skrill helyett?

A Skrill igaz világszerte ismert, viszont Magyarországon nem annyira elterjedt és sokan ezért nem bíznak benne annyira.

Abban az esetben, ha végül mégsem a Skrill sportfogadást választanád, akkor vannak további lehetőségek is.

Ezek közé tartozik a Mastercard sportfogadás, vagy éppen a Neteller is. Igaz a Neteller is ugyanahhoz a tulajdonú céghez tartozik, mint a Skrill, de talán egy kicsit jobban ismertebb, elterjedtebb.

Skrill sportfogadási oldalak értékeléseUnibetBetfairCampoBetZulabet
Bonus offer10/109/108/108/10
Betting variety10/1010/108/109/10
Mobile experience10/1010/108/108/10
Payment Options10/1010/108/109/10
Betting experience10/1010/108/108/10
Support9/108/107/109/10
Summary10/1010/107/108/10

Skrill sportfogadás GYIK

Melyik a legjobb Skrill sportfogadási oldal?

Magyarországon az Unibet a legjobb Skrill fogadási oldal. Ezen felül a Betfair, a Bwin és a 888sport is nagyobb márkák közé tartoznak, ahol van Skrill sportfogadás.

Milyen előnyei vannak a Skrill sportfogadásnak?

Mivel e-tárca, így a legjobb előnye a gyorsasága. Alapjaiban véve néhány órán belül is teljesülhet egy Skrill kifizetés, de fontos megjegyezni, hogy 1-1 tranzakció akár 1-2 napba is beletelhet.

Milyen hátrányai vannak a Skrill sportfogadásnak?

Elég sokan panaszkodnak róla az interneten, hogy bizonyos esetekben lassú és valóban több napba, akár 1-2 hétbe is telhet, amíg teljesül egy tranzakció.

Megbízható a Skrill?

A Skrill egy 2001-es alapítású angol cég, ami egészen nagyra nőtte magát az előző 20 évben. Ma már több olyan további internetes fizetési rendszer is hozzájuk tartozik, mint a Neteller, vagy a paysafcard.

Ettől függetlenül érdemes felhasználói véleményeket is olvasni róluk, mert elég szép számban lehet negatív kommenteket találni.

Milyen véleménnyel vannak az emberek a Skrillről?

A Skrill kap hideget és meleget is világban. Mivel a cég több mint 120 országban van jelen, ezért bőven akadnak felhasználók, akik panaszkodnak a szolgáltatásra.

Érdemes nemzetközi szinten a Quora és a Trustpilot blogokon átolvasni néhány Skrill felhasználói véleményt, mert a sok pozitívum mellett elég sok negatívat is lehet olvasni.

Magyarországon pedig a Gyakori Kérdések weboldalán is látni olyan felhasználói véleményeket, amik óvatosságra intik az embereket.

Hogyan működik a Skrill sportfogadás?

A bankszámládról kell töltened egyenleget a Skrill számládra. Ezután regisztrálnod kell egy sportfogadási oldalon, ahol a befizetés résznél egyszerűen csak a Skrill rendszert kell választanod befizetésre.

Innentől kezdve ez a fizetési rendszer aktiválva lesz és a kifizetéseidet is tudod ezzel a rendszerrel, a Skrillel kezelni.

Akár kifizetésről, akár befizetésről legyen szó, mindössze a Skrill rendszert kell kiválasztani a folyamatra, megadni a kívánt összeget, valamint a Skrill tranzakciós útvonalat és elindítani a folyamatot.

Érdemes mindig tájékozódni, mert a Skrill sportfogadás a legtöbb esetben ingyenes, de ezt fogadó oldala válogatja és esetenként díjat is számolhat fel 1-1 fogadó oldal a Skrill használatakor.

Használható forintban a Skrill sportfogadásra?

Egyelőre még nem használható a forint, így lényegében euróban, vagy dollárban lehet utalni a Skrillre. Ilyen esetben pedig érdemes a választott, használt sportfogadási oldalon is a megfelelő, megegyező valutát használni.

További kapcsolódó cikkek

Mastercard Sportfogadás és Mastercard online fogadási oldalak

23 június 2022

A Mastercard az egyik legnépszerűbb és legelérhetőbb fizetési forma világszerte. A sportfogadási oldalak közül viszont nem feltétlenül érhető el minden platformon. Íme egy lista, ... Read more