Hogyan működik a sportfogadasioldalak.info?

A sportfogadasioldalak.info célja, hogy független és a lehető legpontosabb információt adja át a különböző internetes fogadó oldalakról. Ahhoz, hogy ezt elérjük együtt dolgozunk hivatásos sportfogadókkal, korábbi profi sportolókkal, valamint a sportban és fogadásban is jártas szerkesztőkkel.

Hogyan tartjuk fenn magát az oldal?

A SportfogadásiOldalak.info a lead generation - affiliate marketing stratégiát alkalmazza. Ez a típusú marketing módszer nagyon gyakori az online világban.

Ha korábban vásároltál már valamilyen termékeket összehasonlító oldalakon, vagy foglaltál repülőjegyet, vagy hotelt, szállást olyan weboldalakon, amelyek nem a konkrét hivatalos oldalak voltak, akkor egy olyan weboldalt használtál, mint a sportfogadasioldalak.info, csak más területen. Viszont ugyanúgy affiliate marketingben.

Hogyan működik az affiliate marketing?

Az affiliate marketing egyszerűen arról szól, hogy amikor regisztrálsz egy sportfogadási oldalon egy olyan linkről, ami a sportfogadasioldalak.info-ról irányított át, akkor az adott fogadóiroda látni fogja, hogy innét érkeztél és a regisztrációd után a fogadóiroda jutalékban részesíti az oldalt.

Az összes fogadó oldal, repülőjegy, hotel, elektronikai eszköz, stb összehasonlító, elemző és vásárló oldal ugyanezen az elven működik.

Ki üzemelteti a SportfogadásiOldalak.infot?

A SportfogadásiOldalak.info a svéd Leadstar Media AB tulajdonában van, ami egy svéd, globális online marketing iroda stockholmi központtal.

A 2009-ben alapított Leadstar Media ma már több mint 60 alkalmazottat foglalkoztat, valamint világszerte több mint 30 országban van jelen.

Hogyan hat az affiliate marketing a honlap tartalmára?

Az affiliate marketing nincs hatással a sportfogadasioldalak.infon található tartalomra. A döntés mindig a játékosokon áll, hogy használják-e az honlapot a regisztrációhoz, tájékozódáshoz, vagy nem.

Az oldalon található összes vélemény és tartalom mind teljesen objektív és a fogadó oldalaktól teljesen független. Az oldal célja, hogy akik érdeklődnek az online sportfogadás iránt, azok pontos információt találjanak a különböző sportfogadó oldalakról.

Összességében az affiliate marketing lehetővé teszi, hogy a sportfogadasioldalak.info ingyenesen használható legyen, folyamatosan frissítve legyen a legfrissebb sportfogadási oldalakkal kapcsolatos tényezőkkel, amelyeket mindenki tudni szeretne, amikor egy új online fogadó oldalt keres Magyarországon.

Ha bármilyen kérdésetek lenne, akkor lépjetek kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén.